Sung Zang Lockdown opdracht 5

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 5

We zijn alweer bij de laatste opdracht. Deze keer zien we graag een foto. De reden is dat we van alle inzendingen een collage gaan maken! Creativiteit scoort altijd heel hoog. Wees niet bang om je familie of gekke attributen te gebruiken voor de foto. De foto kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 5

“Maak een foto van jezelf terwijl je thuis aan het trainen bent. Creatiefste/Sportiefste foto wint!”

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 24 januari 12:00 uur.

Boosabum Steven geslaagd voor 2e dan!

Omdat binnen sporten onder de lockdownregels niet toegestaan is, was het tweede dan examen van boosabum Steven (voorzitter van vereniging Sung Zang) een bijzondere aangelegenheid. Buiten namelijk, met één graad boven nul, op het schoolplein naast de dojang, op de matjes uit de zaal. Koud en dus met wat extra lagen onder de dobok, maar uiteindelijk te doen.

Verder lezen

Sung Zang Lockdown opdracht 4

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 4

Na de (kerst)boom actie van vorige week, gaan we door met opdracht 4. Ook deze keer heb je de optie om te kiezen tussen een filmpje of foto. De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 4

Stapel zoveel mogelijk voorwerpen op een gestrekte Taekwo-Do techniek, zorg dat we het aantal goed kunnen zien op de foto of film. Leukste/meeste voorwerpen wint.

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 17 januari 12:00 uur.

Sung Zang Lockdown opdracht 3

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 3

Na de 2020 uitblaas-opdracht gaan we nu door met alweer de 3de opdracht! Ook deze keer heb je de optie om te kiezen tussen een filmpje of foto. De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 3

Kerst is voorbij. Film jezelf terwijl je iets zo spectaculair mogelijk uit een (kerst)boom trapt

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 11 januari 12:00 uur.

Sung Zang Lockdown opdracht 2

      1 reactie op Sung Zang Lockdown opdracht 2

De kerstgroet-opdracht leverde leuke creaties op, nu door met opdracht 2 van 5! Deze keer heb je de optie om te kiezen tussen een filmpje of foto. Kies wat het beste bij je plan past! De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 2

Het jaar is bijna voorbij! Maak een filmpje of foto waarin je 2020 uitblaast met een taekwondo techniek.

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 3 januari 12:00 uur.

Sung Zang Lockdown opdracht 1

      2 Reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 1

Hierbij de ingezonden kerstgroeten. Bedankt voor de leuke inzendingen, wij hebben er erg om gelachen. Na lang overleg kon de jury niet kiezen en heeft besloten om Jasper en Sandra (R) beide 1 punt te geven! Morgen komt de 2de opdracht online.

Sung Zang Lockdown opdrachten

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdrachten

Iedereen wil natuurlijk hard trainen, maar helaas kan dat even niet. Om toch bezig te blijven hebben we een aantal ludieke opdrachten bedacht voor tijdens de lockdown. Gedurende de lockdown tot 19 januari krijg je elke maandag een nieuwe opdracht. Er is geen vaste correcte manier om de opdrachten te doen, en we dagen jullie uit om zo creatief mogelijk te zijn. Het gaat natuurlijk vooral om de lol, maar voor de persoon die het overall het beste doet hebben we een prijs.

De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven.  Door iets in te sturen geef je ons toestemming om het te mogen publiceren op onze socials.

Opdracht 1

Het was een vreemd taekwondo jaar. Maak een foto van je beste Taekwo-Do kerstgroet. De beste, meest Taekwo-Do kerstgroet wint!

Boosabum Steven geeft een voorbeeld hieronder. Stuur je opdracht in voor zondag 27 december 12:00 uur.