Danexamen met regen, kou en hagel

Op zaterdag 27 maart werd op het schoolplein naast de Sung Zang dojang een Taekwon-Do puzzelmattenvloer uitgelegd. Ervoor – net onder het afdak van de school – werd een tafel en stoel voor de examinator, sahyun Martijn, neergezet en de Sung Zang vlag opgehangen. Toen er weer een hagelbui voorbij was, ging het examen van boosabums Sandra en Francien (voor derde dan) en Jasper (voor tweede dan) van start!

Verder lezen

Proefexamens + Lockdownopdrachtenwinnaar

Op 24 februari kwamen vier Sung Zangers bij elkaar voor een proefexamen. Maar eerst was één van hen aan de beurt om in het zonnetje (en chocolade) gezet te worden. Sahyun Martijn reikte namens de initiatiefnemers van de Lockdownopdrachten (boosabums Steven en Johnny) en het Sung Zang bestuur een leuk pakketje uit aan de winnaar: boosabum Jasper! Kijk hier voor de uitslag.

Verder lezen

Sung Zang Lockdown opdracht UITSLAG!

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht UITSLAG!

Hierbij de collage van de ingezonden trainingsfoto’s. Leuk om te zien hoe iedereen traint! Nu kunnen we ook alle punten optellen en dat geeft de volgende uitslag:

  • Eerste plaats: Jasper
  • Tweede plaats: Fieke
  • Gedeeld derde plaats: Sandra, Sandra en Martijn!

Jasper gefeliciteerd, we komen binnenkort de prijs brengen. Iedereen bedankt voor het meedoen, we hebben ons erg vermaakt met alle filmpjes en foto’s. Hopelijk tot binnenkort in de zaal en anders online!

Sung Zang Lockdown opdracht 5

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 5

We zijn alweer bij de laatste opdracht. Deze keer zien we graag een foto. De reden is dat we van alle inzendingen een collage gaan maken! Creativiteit scoort altijd heel hoog. Wees niet bang om je familie of gekke attributen te gebruiken voor de foto. De foto kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 5

“Maak een foto van jezelf terwijl je thuis aan het trainen bent. Creatiefste/Sportiefste foto wint!”

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 24 30 januari 12:00 uur.

Boosabum Steven geslaagd voor 2e dan!

Omdat binnen sporten onder de lockdownregels niet toegestaan is, was het tweede dan examen van boosabum Steven (voorzitter van vereniging Sung Zang) een bijzondere aangelegenheid. Buiten namelijk, met één graad boven nul, op het schoolplein naast de dojang, op de matjes uit de zaal. Koud en dus met wat extra lagen onder de dobok, maar uiteindelijk te doen.

Verder lezen

Sung Zang Lockdown opdracht 4

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 4

Na de (kerst)boom actie van vorige week, gaan we door met opdracht 4. Ook deze keer heb je de optie om te kiezen tussen een filmpje of foto. De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 4

Stapel zoveel mogelijk voorwerpen op een gestrekte Taekwo-Do techniek, zorg dat we het aantal goed kunnen zien op de foto of film. Leukste/meeste voorwerpen wint.

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 17 januari 12:00 uur.

Sung Zang Lockdown opdracht 3

      Geen reacties op Sung Zang Lockdown opdracht 3

Na de 2020 uitblaas-opdracht gaan we nu door met alweer de 3de opdracht! Ook deze keer heb je de optie om te kiezen tussen een filmpje of foto. De foto’s/filmpjes kan je inleveren via opdrachten@sungzang.nl of via whatsapp naar Boosabum Steven. 

Opdracht 3

Kerst is voorbij. Film jezelf terwijl je iets zo spectaculair mogelijk uit een (kerst)boom trapt

Hieronder een voorbeeld ter inspiratie. Stuur je opdracht in voor zondag 11 januari 12:00 uur.