Zomerkamp en zomertrainingen

      Geen reacties op Zomerkamp en zomertrainingen

ZomerkampkrijgersHet nieuwe seizoen komt er met rasse schreden aan. Dit jaar trapt Taekwon-Do school Sung Zang het seizoen af met het traditionele Zomerkamp op 14 t/m 16 augustus. Het wordt weer een gaaf evenement, compleet met een doorlopende teamuitdaging, sparring, buitentraining, bikkelen, tuls en techniek, afgesloten met een gaaf eindspel. Als je niet alle dagen kunt, ben je ook voor één of twee dagen welkom. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus je kunt nog mee, als je wilt. Neem dan contact op met boosabum Hedwig.

Vanaf maandag 17 augustus geldt in Groningen het zomerrooster gedurende twee weken. Het zomerrooster ziet er als volgt uit:

Maandag (17 en 24 augustus): jeugd en volwassenen 19-20 uur (volwassenen mogen daarna nog doortrainen) in de Sweelincklaan 2 (Helpman, Groningen)

Zaterdag (22 en 29 augustus): vrije training volwassenen 11-12.30 uur in de Violenstraat 4 (Centrum, Groningen)

Daarnaast kun je in Aduard direct weer helemaal los (ook voor de leden uit Groningen):

Woensdag (19 en 26 augustus): jeugd (18-19 uur) en volwassenen (19-20.30 uur) in de Burg. van Barneveldweg 23 (Sporthal De Meeden, Aduard)

Vrijdag (21 en 28 augustus): alle leeftijden 18.15-19.15 uur in de Burg. van Barneveldweg 23 (Sporthal De Meeden, Aduard)

 

Vanaf maandag 31 augustus geldt het normale rooster weer op alle locaties.

cropped-groepsfoto-21.jpg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.