Zomerexamens Sung Zang

      Geen reacties op Zomerexamens Sung Zang

Examens thumbDe laatste weken voor de zomervakantie zijn altijd nog even extra spannend bij Taekwon-Do school Sung Zang. Er waren op drie locaties examens, met uiteindelijk dertig geslaagde kandidaten. Gefeliciteerd Sung Zangers met jullie nieuwe banden!

In Aduard deden vijftien kandidaten mee, met uitstekend resultaat, variƫrend van wit-gele band (9e gup) tot en met een grote groep met een verse groene band (6e gup). Behalve aan de geslaagden ook een grote proficiat aan boosabums Martin en Erik, die locatie Aduard leiden.

150624 Aduard geslaagdenIn Helpman deden dertien personen uit drie verschillende groepen examen: drie uit de Sweelincklaan jeugdgroep (voor groene band, ook gefeliciteerd aan hun boosabums: Annika en Hedwig), drie uit Aduard (voor groene en blauwe band) en zeven uit de junioren/ seniorengroep van Helpman (voor gele tot en met rode band).

150629 HelpmanIn de Violenstraat stonden twee leden van de jeugdgroep voor hun groene band examen. Aangemoedigd door hun familie werd ook dat examen een succes.

150701 CentrumIn totaal dus dertig nieuwe gup-graden bij Taekwon-Do school Sung Zang. Een pittig weekje, met hele mooie resultaten. Gefeliciteerd allemaal!

Sabum Martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.