Een zoon!

      Geen reacties op Een zoon!

Ons zoontje is geboren! Hij heet David en is op 21 juli geboren. Een dag na de verjaardag van zijn grote zus Eva! Hij was bij zijn geboorte 56 cm en woog 4285 gram. Een grote baby dus! We zijn heel blij en trots met hem. Het is wel weer even heel druk met zo’n nieuw kleintje er bij, en vooral voor Eva ook wel even wennen.

P1110805

DSC_6455Inmiddels is David alweer drie weken, hij groeit goed en is een tevreden mannetje. Gelukkig kan ik nog even genieten van een tijdje verlof, ik ga weer beginnen met werken en lesgeven vanaf eind september. Maar ik kom voor die tijd wel een keer kijken bij een van de lessen en dan neem ik David natuurlijk mee!

 

Voor de mensen die mee gaan met het zomerkamp: heel veel plezier!!!

Tot snel en groetjes van Jantien, Rhett, Eva en David!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.