Ook weer training op maandag in Groningen

Vanaf afgelopen maandag (10 mei) organiseren we een tweede reguliere training in de week in Groningen, namelijk op de maandag. Voorlopig nog steeds buiten (het schoolplein naast Sweelincklaan 2) en voor jongeren (onder 27 jaar), maar zonder afstand tot elkaar te hoeven houden. We werken ook weer aan een jeugdexamen voor de zomervakantie, dus zorg dat je er bij bent.

Voor de minder jongeren (27 jaar en ouder) is ook op maandag de gelegenheid om individueel of in groepjes van maximaal vier en op minimaal anderhalve meter afstand te trainen (net als op de donderdag). Als ook jij naar een examen toe wilt werken dan is dat zeker mogelijk, overleg dat dan op de volgende training met boosabum of sahyun.

De trainingen zijn dus vanaf nu op maandag en donderdag (behalve a.s. donderdag 13 mei, want dat is Hemelvaart) van 18 tot 19 uur en met vrije in/aanloop voor 27+ers (en je kunt ook langer blijven trainen, als je b.v. pas vlak voor 19 uur kunt).

Hopelijk mag er na 18 mei weer meer. Mogelijk komt er dan ook weer een reguliere junioren/ seniorengroep, na de jeugdgroep, maar dat hangt van animo af.

Hier een paar foto’s van de eerste reguliere maandagtraining (gegeven door boosabum Sandra), waar o.a. de moeilijkste tul van allemaal (de 15e, Juche tul) gelopen werd met de hele jeugdgroep. Gesprongen gedraaide slagen en schoppen, vertraagde yops en bandaedollyo’s én een splitkick… dat was cool. Goed gedaan allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.