We trainen weer binnen (in Groningen)

De versoepelingen in de coronamaatregelen zijn uitgebreid, ook voor sport. Vanaf maandag 7 juni 2021 trainen we weer twee keer per week binnen in de dojang aan de Sweelincklaan 2 in Groningen. In Aduard starten we na de zomervakantie weer.

We hebben maandenlang (soms in weer en wind) buiten getraind, dus het is weer even wennen in de zaal. We bouwen veilig en voorzichtig op met de trainingsintensiteit en zijn Koreaanser dan generaal Choi voor wat betreft de coronamaatregelen. We mógen in principe alles weer, zonder afstand te houden, maar we bekijken per oefening en situatie wat verstandig en verantwoord is.

Dit zijn de dagen en tijden dat we trainen in Groningen (Sweelincklaan 2, Helpman).

  • Maandag
    • 18 tot 19 uur jeugdgroep
    • 19 tot 20 uur junioren-/ seniorengroep
  • Donderdag
    • 18 tot 19 uur jeugdgroep
    • 19 tot 20 uur junioren-/ seniorengroep

Voor iedereen die een keer Taekwon-Do uit wil proberen, vul het Proeflesformulier hiernaast in. Sung Zang leden: neem vooral vrienden, familie, collega’s, klas/ studiegenoten mee naar de training om te kijken of Taekwon-Do iets voor hen is. Iedereen is van harte welkom bij Sung Zang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.