Zomerkamp Sung Zang 2016

      Geen reacties op Zomerkamp Sung Zang 2016

Wie gaat er mee naar het Zomerkamp van Taekwon-Do school Sung Zang? In 2016 willen we weer naar dezelfde gave locatie als in 2012: landgoed De Lindenhorst bij Meppel. Bekijk om in de sfeer te komen het bovenstaande filmpje dat van het zomerkamp in 2012 is gemaakt.

Het Zomerkamp is voor alle leden van Sung Zang (sorry andere scholen!): van alle locaties (Helpman, Aduard, Kardinge), voor (bijna) alle leeftijden (vanaf 9 jaar) en voor alle graduaties (van witte band tot en met zwarte band, 6e dan). Alle leden hebben inmiddels een brief en/of een email hierover gehad (zo niet, neem contact op met sabum Martijn). Geef je snel op!

7 De Sung Zang krijgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.