Nieuwjaarstraining met sneeuw!

      Geen reacties op Nieuwjaarstraining met sneeuw!

Nieuwjaarstraining (thumb)Het was op maandag 4 januari 2016 al code oranje in Groningen, maar toch stonden er 19 moedige Taekwon-Doïn in de Sung Zang zaal in Helpman. Zowel jeugd als junioren en senioren en met afvaardigingen van alle vestigingen. De warming up was in de zaal, ook om de leden van verschillende locaties en groepen makkelijk kennis met elkaar te laten maken. Toen het tijd werd om naar buiten te gaan, bleek dat de deur van het gebouw door de vertrekkende schoonmaakster in het slot gedraaid was… en dat het slot vervangen was in de vakantie! Terwijl sabum Martijn met de beheerder belde over een oplossing, ging boosabum Annika verder met de warming up.

Via de nooduitgang ging het grootste deel van de groep de sneeuw in en er werd flink gerend door het Groenesteinpark in de buurt (compleet met een half bevroren modderpoel, die een schoen van één van de bikkels opvrat, al werd die snel weer uit het moeras gedregd). Er werd geskied achter wegsprintende partners, tul gelopen en geschopt alsof de wereld er van afhing.

Bij terugkomst in de zaal werden de helden opgevangen door sabum Jantien, die versnaperingen kwam brengen. Het was een leuke training en een gezellig samenzijn naderhand. Kijk hieronder voor een aantal foto’s (dank aan Marjo voor de kiekjes in de kou en donkerte). En met de deur is het ook (redelijk) goed gekomen. Sung Zang is goed aan het nieuwe jaar begonnen.

Taekwon en tot in de dojang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.