Sung Zang in foto’s en film

      Geen reacties op Sung Zang in foto’s en film

Op 13 februari was er een speciale uitzending van EenVandaag over ZZPers op televisie, met daarin beelden van de training bij Taekwon-Do school Sung Zang. Bekijk het programma op de site van EenVandaag (sabum Martijn komt vanaf 4.05 in beeld).

De week ervoor nam onze Finse trainingsmaat Antti afscheid. Zijn studieproject in Groningen is afgelopen en hij is teruggekeerd naar Finland. Hieronder twee foto’s met de sabums en eentje van het uitzicht in zijn thuisstad.

Verder hebben we in de woensdagjeugdgroep in de Dojo in Kardinge een serie foto’s gemaakt, waaronder een nieuwe groepsfoto en actiefoto’s van RenĂ©e en Lieke.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.