Uitnodiging voor landelijke open wedstrijdtrainingen ITF NL

De leden van alle scholen van ITF Nederland, dus ook van Sung Zang, worden door de Training- & Selectie Commissie (TSC) uitgenodigd voor twee landelijke open wedstrijdtrainingen. Deze zullen plaatsvinden op zondag 11 november en 2 december 2012. Deze wedstrijdtrainingen zijn bedoeld voor alle leden met blauwe band of hoger, die meer ervaring op willen doen met sparring, tul, traditional sparring, powerbreak en special techniques. Tijdens deze open training zul je samen met andere enthousiaste Taekwon-Doïn trainen en je extra goed voorbereiden op wedstrijden.

De trainingen hebben de volgende indeling:

Let op: deelname is alleen mogelijk aan de gehele training dus participatie aan alle onderdelen. Verder is deelname alleen mogelijk voor leden van ITF Nederland die de graduatie hebben van 4de Gup (blauwe band) of hoger.

Als je wilt deelnemen aan de training, overleg dat dan eerst met je sabum of stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd, lidnummer, graduatie en welke dag(en) je wilt meedoen. De sabums kunnen je dan aanmelden bij de TSC.

Deelnemers moeten zelf een kussen/flap (te leen van Sung Zang) en beschermmaterialen (hand-, voet- en hoofdbeschermer, bitje en toque) voor de sparring training meenemen. Let op: hoofdbeschermer en bitje zijn voor sparring verplicht, dus die moet je bij je hebben om mee te mogen doen. Een hoofdbeschermer kun je eventueel van de club lenen. Het is handig om ook pen en papier mee te nemen voor het maken van aantekeningen.

De trainingen plaatsvinden op Nationaal Sportcentrum Papendal in de Vechtsporthal. Het adres is Papendallaan 60, 6816 VD Arnhem. Je kunt echter niet zomaar erheen gaan, je moet je via (een van) de sabums opgeven.

Deze open wedstrijdtrainingen zijn de moeite van de reis en de tijd zeker waard, al is het maar om ook eens met anderen te trainen en andere tips te krijgen.

Laat ons weten of en zo ja welke dag(en) je naar Arnhem zou willen gaan om mee te doen aan deze training(en).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.