Ladies only

      2 reacties op Ladies only

Afgelopen zaterdag (20 oktober) hebben vijf dames van Sung Zang meegedaan aan een speciale sparringstraining. Deze training (alleen voor dames van Sung Zang en BOOZ) werd georganiseerd door sabum Jantien (Sung Zang) en boosabum Renate (BOOZ). De bedoeling is om dit vaker te gaan doen, iets waar wij helemaal achter staan!

Het idee van deze training was om met de vrouwen onder elkaar sparring even goed aan te pakken. Natuurlijk hoort daarbij dat we elkaar flink om de oren slaan zo nu en dan, maar praten en aangeven wat je eng of lastig vindt wordt ook aangemoedigd. Zo begon de training met een praatrondje, waarin een paar mensen aangaven wat ze soms lastig vinden als ze gaan sparren. Dit kan op wedstrijden zijn, maar ook gewoon tijdens training. 

Na het praatje gingen natuurlijk de safeties aan en hebben we allerlei leuke oefeningen gedaan. Het was leuk om ook eens te sparren met iemand die je niet kent. Normaal doe je dat alleen op toernooien, maar daar is dan erg weinig ruimte voor overleg, of zeggen dat je even niet op je hoofd geraakt wilt worden…

Na nog een paar rondjes punt-stop sparren hebben we de les afgesloten en iedereen was het er over eens dat we dit zeker nog een keer moeten doen!

Annika

2 gedachten over “Ladies only

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.