Sung Zang in de Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek hebben we als Taekwon-Do school vier activiteiten uitgevoerd:

  • maandag 20 september: open lessen in de dojang aan de Sweelincklaan in Helpman, Groningen;
  • woensdag 22 september: workshops Taekwon-Do buiten bij de Aquamarijn basisschool in Gravenburg, Groningen, gegeven door boosabums Steven en Bob. Ze gaven workshops aan tien groepen (20 minuten per groep) en er deden bijna 250 leerlingen van groepen 4 tot en met 8 mee;
  • donderdag 23 september: open lessen in de dojang aan de Sweelincklaan in Helpman, Groningen (waarbij opnames werden gemaakt voor de aftermovie van de Nationale Sportweek);
  • vrijdag 24 september: workshops Taekwon-Do op basisschool Het Kompas in Lewenborg, Groningen, gegeven door sahyun Martijn en boosabum Sandra. Er deden in totaal vier groepen (45 minuten per groep) en zo’n 70 leerlingen van groepen 4 en 5 mee.

Een drukke, succesvolle week dus!

De open les van donderdag was goed bezocht: 24 deelnemers, waarvan 4 mensen die een proefles kwamen doen. We hebben spectaculaire technieken getraind, waaronder gesprongen stoten en schoppen met afzet tegen de muur, sparringspartijtjes laten zien en intensieve groepsoefeningen uitgevoerd. De filmer was erg enthousiast en we zijn dan ook zeer benieuwd naar het resultaat.

Op dit moment hebben we nog maar een paar (gecropte) foto’s (ivm privacywetgeving en de publicatie van de aftermovie over zo’n twee weken), maar hieronder een kleine indruk van de workshops op de scholen. Binnenkort meer!

Tot in de dojang allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.