Nieuwjaarstraining groot succes!

      Geen reacties op Nieuwjaarstraining groot succes!

NJRtraining-2Zoals voorgaande jaren werd ook 2015 weer ingeluid met een ondertussen traditionele nieuwjaarstraining. De kou is weer met succes getrotseerd, deze keer onder de leiding van boosabum Hedwig en boosabum Erik. Het opstellen was een avontuur, maar uiteindelijk konden we met 36 Taekwon-doïn groeten en aan de les beginnen.

De groep ging direct naar buiten, waar we onder leiding van boosabum Hedwig enkele spelletjes speelden om goed warm te worden voordat we verder het park in trokken. Het was in het duister soms moeilijk om het pad te blijven zien, maar gelukkig hadden we een zeer capabele bezemwagen bij ons. Sabum Jantien zorgde dat niemand verdwaalde of achterbleef.

NJRtraining-5

Na een paar rondjes hardlopen in het park verzamelden we ons met zijn allen op een voetbalveld, waar we onder leiding van boosabum Erik nog een paar oefeningen deden – en iedereen deed hard zijn best, want daar in het gras opdrukken wilde natuurlijk niemand. Ook werden er in het donker tuls gelopen, waarbij we even goed lieten horen dat we hard bezig waren met een paar flinke kyaps! Er werden zelfs nog een paar bikkeltesten gedaan, dus koud zijn hadden we geen tijd voor…

Nadat we allemaal hard terug gerend waren naar de zaal was het tijd om de mutsen en sjaals af te doen, en weer op blote voeten te staan. Maxime en Camille lieten Choong-Moo tul zien, een strakke demonstratie die veel beloofde voor het examen de daaropvolgende zaterdag! Na het afgroeten was er de ruimte om nog even voor jezelf te trainen. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt en er werden nog flink wat tuls gelopen. Ook was er door de sabums en boosabums wat te drinken en wat lekkers geregeld, zodat niemand hongerig naar huis ging.

NJRtraining-8

Helaas niet in de sneeuw of vriestemperaturen, maar ondanks dat was het volgens ons een zeer geslaagde nieuwjaarstraining. En voor die sneeuw kunnen we altijd nog hopen voor de nieuwjaarstraining van 2016!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.