Sung Zang Zomerkamp!

      2 reacties op Sung Zang Zomerkamp!

Sung Zang zet de vorig jaar gestarte traditie zetten we voort: we gaan weer op ZOMERKAMP! De verslagen van afgelopen jaar kun je HIER zien en het bijbehorende filmpje HIER.

Het zomerkamp zal dit jaar plaatsvinden in een weekend, namelijk vrijdag tot en met zondag, 21, 22 en 23 juni. De locatie is dit jaar Landgoed Lindeboom in ’t Woold, bij Winterswijk. ’t Woold is een mooie, bosrijke omgeving, met veel wandel… uh… hardlooppaden, prachtige open plekken en een perfect veld om ons kamp op te slaan. Er is een huis dat als onze basis gaat fungeren en ervoor zetten we onze tenten op. Tijdens dit zomerkamp zal er uiteraard weer hard getraind worden, maar is er ook tijd voor gezelligheid!

Op vrijdag 21 juni kun je zelf bepalen hoe laat je komt. Je bent welkom vanaf 16.00 uur.

De trainingen beginnen zaterdagochtend (vroeg). Tijdens de zaterdag en zondag is er een programma van allerlei trainingen en andere leuke activiteiten. Uiteraard zal er ook weer goed gebikkeld worden. Zondagmiddag eindigt het programma niet te laat, zodat iedereen op tijd genoeg weer thuis kan zijn.

Wil je meer weten? Lees de mail die elke Sung Zanger heeft gehad, of vraag het de organisatie. Opgeven kan tot 22 april!

Jantien, Martijn, Dagmar en Annika
Organisatie Zomerkamp Sung Zang 2013

2 gedachten over “Sung Zang Zomerkamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.