Scheidsrechterscursus ITF Nederland

      Geen reacties op Scheidsrechterscursus ITF Nederland

Heb je de blauwe band en ben je 16 jaar of ouder? Dan is het verstandig om een scheidsrechterscursus bij ITF Nederland te volgen. Behalve dat het nuttig is voor je ontwikkeling als ITF Taekwon-Doïn, is het ook een voorwaarde om straks je zwarte band examen te mogen afleggen. Dus: heb je die ambitie, dan is het slim om zo snel mogelijk een cursus te volgen. De eerstvolgende is op zondag 17 februari in Utrecht. Zeker als je al rode band hebt is het aan te raden deze cursus mee te doen.

Alle gegevens tref je hieronder aan. Opgave gaat via de sabums en als je vragen hebt, kun je die ook aan hen stellen.

Promotor: I.T.F. Nederland

Organisatie: Wedstrijd & Scheidsrechter Commissie (W.S.C.)

Plaats: Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, 3584 CT UTRECHT

Datum: Zondag 17 februari 2013

Tijden: 10:00 – 16:00 uur

Kosten: € 47,50 voor de volledige cursus en € 15,- voor de herhalingscursus.
De kosten zijn inclusief cursusmap met daarin, onder andere, het scheidsrechter- en wedstrijdreglement. Daarnaast ontvangt men een stropdas met I.T.F. logo (dit geldt niet voor de herhalingscursus).

Voorwaarden: Deelname aan de D cursus is alleen mogelijk indien men de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt en in het bezit is van minimaal een blauwe band (4de Gup).

Benodigdheden: Een pen en papier om notities te maken. Tevens dient de cursist verplicht dobok, hand- en voetbescherming mee te nemen voor het praktijkgedeelte.

Lunch: Cursisten dienen voor hun eigen lunch te zorgen. Er is een kantine aanwezig waar een en ander gekocht kan worden.

Zelfstudie: Men dient als zelfstudie het scheidsrechter- en wedstrijdreglement door te nemen dat voorafgaand aan de cursus, via het opgegeven e-mailadres van de cursist, zal worden toegezonden.

Vereiste: Personen die op willen gaan voor 1ste Dan dienen in het bezit te zijn van een D licentie indien zij de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt. Voor de D licentie dienen na het volgen van de cursus ook twee officiële ITF toernooien gescheidsrechterd te worden.

Aanmelding: De aanmelding voor de D cursus loopt via de sabums van Sung Zang.

Sluitingsdatum: Vrijdag 8 februari 2013 (dan moeten opgave en inschrijfgeld bij ITF Nederland binnen zijn, dus meld je uiterlijk 4 februari bij de sabums aan).

Boosabum Erik scheidst bij een zwartebanders sparringspartij tijdens de Holland Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.