Gelukkig nieuw jaar!

      Geen reacties op Gelukkig nieuw jaar!

Alweer is er een nieuw jaar met nieuwe kansen en beproevingen aangebroken. We wensen iedereen een sportief, gezond en gelukkig 2012. Er zijn al een heleboel plannen voor het aankomende jaar (zie de agenda) en daar komen er ongetwijfeld nog veel bij. Allereerst staat onze inmiddels traditionele nieuwjaarstraining in het Groenesteinpark op het programma (maandag 9 januari om 17.30 uur verzamelen in de zaal Sweelincklaan 2). Waarschijnlijk zonder sneeuw dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken.We zullen zien wat 2012 ons allemaal gaat brengen. Misschien wel de eerste zwarte banders van de club? Misschien wel een heleboel Nederlands Kampioenen? Misschien wel een zomerkamp? Misschien wel een nieuwe gevorderdengroep? Misschien wel nog een nieuwe locatie? Misschien wel ons eigen Sung Zang evenement?

Zelfs als maar een deel daarvan werkelijkheid wordt, is het al geweldig! Want niet de prestatie alleen is belangrijk, het is vooral de weg ernaartoe. Het pad, de Do van Taekwon-Do. Doorzettingsvermogen en Onoverwinnelijkheid van geest helpen ons verder, in goede banen geleid door hoffelijkheid en zelfbeheersing. En nooit verliezen we onze integriteit (eerlijkheid) uit het oog. We gaan er voor op een goede manier 🙂

Zoals in het berichtje van 31 december beloofd hierbij het filmpje van de junioren/senioren tijdens hun laatste training van 2011. Gave, spectaculaire en knallende combinaties! Goed gedaan!

Tot op de training.

Sabums Jantien en Martijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.