Nieuwjaarstraining in de modder!

      Geen reacties op Nieuwjaarstraining in de modder!

Traditiegetrouw bij Sung Zang gaan we bij de eerste training van het nieuwe jaar naar buiten. Weer of geen weer, sneeuw, ijs, hagel of regen, maakt niet uit, want we zijn bikkels! De eerste twee edities (2008 en 2009) hadden we geluk: sneeuw en ijs, wat geweldige taferelen en sneeuwballengevechten opleverde. Vorig jaar was het alleen heel erg koud en waren de stoepen en wegen erg glad. Dit jaar niks van dat alles: warm, motregen, modder… Maar zoals gezegd: wij zijn bikkels, dus met dertig leden gingen we vanuit de zaal aan de Sweelincklaan hardlopend op weg.

Elk jeugdlid was gekoppeld aan een junior of senior, de blauwe banders van de jeugdgroep waren vliegende kiep, sabum Martijn gaf de training en sabum Jantien bemenste de bezemwagen. Ook alweer traditiegetrouw renden we het Groenesteinparkje in. In het pikkedonker rennen, stoten op kussens, oefeningen doen, tot we bij het sportveldje kwamen. Modder, modder en nog meer modder! Dus: met technieken uit de tuls oversteken, met goede standen, backward motion en sinewave. Uitglijden was uitdrukkelijk verboden!

De modder was echt te erg, dus na in optocht over het zebrapad geschopt te hebben, zochten we een schoolplein op, waar het hele lichaam losgegooid werd, spelletjes gespeeld en uiteindelijk iedereen zijn hoogste tul liet zien.

Terug in de zaal was het tijd voor groeten, groepsfoto maken en wat drinken en chips! Terwijl de meerderheid zich de versnaperingen goed liet smaken, gingen een paar diehards nog schoppen op kussens.

Hierbij al een paar foto’s, binnenkort meer + filmpjes!

Geweldig om jullie allemaal weer te zien, Sung Zangers! We maken er een superjaar van!

sabums Jantien en Martijn Lindeboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.