Nieuwe zwarte bander! Boosabum Harmen

Harmen is met Taekwon-Do begonnen in Aduard, waar hij les kreeg van sabum Martin en boosabum Erik en later Rob. Door de jaren heen deed hij mee aan meerdere wedstrijden, werkte hij hard aan zijn techniek en haalde er steeds weer een slip of band bij, tot de zwarte band in zicht begon te komen.
Op 1 juni 2023 was het examen voor 1e dan en aan de kop en de foto kun je de uitslag al afleiden.

Na het opheffen van het filiaal in Aduard, stapte Harmen over naar de Sung Zang vestiging in Helpman, Groningen. Ondanks de nog wat grotere afstand die hij daarnaartoe moet afleggen, mist hij bijna geen training. En met resultaat, want na het voldoen aan alle voorwaarden (scheidsrechterscursus + twee keer scheidsen op een toernooi, een Landelijke Technische Cursus volgen (hij deed er drie), de O-ITS cursus en een proefexamen) werd zijn 1e dan examen op 1 juni 2023 afgenomen door sahyun Martijn.

Het was een prima examen! Het theorieexamen was vrijwel foutloos, de tul gingen strak en zelfverzekerd, de sparringsoefeningen (stap- en vrije sparring met partner Niven) gingen routineus, de zelfverdediging met sahyun Martijn waren effectief en de breektesten gingen allemaal met overtuiging door.

Kortom: geslaagd! Vanaf nu is Harmen boosabum Harmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.