Nieuw Taekwon-Do seizoen

      Geen reacties op Nieuw Taekwon-Do seizoen

Eindelijk is het zo ver: we gaan weer beginnen met Taekwon-Do, zonder beperkingen in de zaal! Natuurlijk blijven er veiligheidsoverwegingen (zie onder) en blijven we voorzichtig, maar we mogen weer los, compleet met contact (denk aan sparren en werken op kussens) en gebruik van de kleedkamers. We hebben daar veel zin in!

A.s. maandag (23 augustus) gaan we starten met een gezamenlijke training voor alle groepen (jeugd, junioren en senioren Groningen + junioren en senioren Aduard) in de gymzaal Sweelincklaan 2 in Groningen van 18.30 tot 19.30 uur.

Daarna gaan de lessen in Groningen op de normale tijden weer van start (vanaf donderdag 26 augustus) en vanaf woensdag 1 september is er weer training in De Meeden in Aduard. Ook is het mogelijk om vanaf dan twee gratis proeflessen te volgen. Inschrijven kan via het veld hiernaast.

Hopelijk tot snel in de dojang (trainingszaal)!

Bestuur en trainers Sung Zang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.