Proefexamens + Lockdownopdrachtenwinnaar

Op 24 februari kwamen vier Sung Zangers bij elkaar voor een proefexamen. Maar eerst was één van hen aan de beurt om in het zonnetje (en chocolade) gezet te worden. Sahyun Martijn reikte namens de initiatiefnemers van de Lockdownopdrachten (boosabums Steven en Johnny) en het Sung Zang bestuur een leuk pakketje uit aan de winnaar: boosabum Jasper! Kijk hier voor de uitslag.

Daarna begon het proefexamen op het pleintje naast de dojang aan de Sweelincklaan. Kandidaten waren boosabums Sandra en Francien (voor derde dan) en Jasper (voor tweede dan). Door de coronaomstandigheden ligt de nadruk voorlopig op de individuele onderdelen, zoals tul, theorie en breektesten.

Alle drie lieten ze het merendeel van hun tul zien (twaalf voor tweede dan, vijftien voor derde dan) en boosabum Francien zelfs nog ééntje extra, aangezien ze haar scriptie heeft geschreven over de 15e tul Juche en diens voorganger Ko-Dang.

Sahyun Martijn stelde tussen de tul door een flink aantal theorievragen, variërend van Koreaanse benamingen, betekenissen van tul en de verschillende (begin)houdingen in de tul. Tenslotte werden de verschillende breektesten die voor tweede en derde dan staan geoefend (zoals een gesprongen dubbele breektest voor tweede dan en een driedubbele combinatie voor derde dan).

Met aandachts- en verbeterpunten (en complimenten, want het ging best wel goed) op zak gaan de drie boosabums nu nog een maand intensief de puntjes op de i zetten en eind maart gaat het echte examen plaatsvinden.

De drie kandidaten (boosabums Francien, Sandra en Jasper)
Winnaar Jasper
Jasper
Compilatie van de laatste Lockdownopdracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.