Sung Zang instructeurs in opleiding

      Geen reacties op Sung Zang instructeurs in opleiding

In het weekend van 12 en 13 januari zijn Sung Zang boosabums Sandra en Martin en sabum Martijn naar de Z-ITS opleiding (Zelfstandig ITF Taekwon-Do sportleider) van ITF Nederland geweest. Dit weekend stond in het teken van repertoirevorming, constructief feedback geven, reflectiemethoden, stretching en hoe de portfolio van geleerde vaardigheden samen te stellen. Twee interessante, gezellige en leerzame dagen onder leiding van sabums Martijn van de Velde en Patrick den Hoed. Nog twee weekenden, veel huiswerk en heel veel trainingen (geven) te gaan!

Binnenkort zul je de effecten van de cursus in de les gaan merken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.