Interne vacature: Jeugdtrainer (in opleiding)

Wie gaat de uitdaging aan?

Taekwon-Do school Sung Zang heeft drie jeugdgroepen: twee in Groningen (Helpman en Kardinge) en één in Aduard. Voor de groepen in Helpman en Aduard zijn we op zoek naar mensen die zich willen verdiepen in het lesgeven aan jeugd. Een leuke uitdaging, die je heel anders met Taekwon-Do laat omgaan.

Gevraagd: een enthousiaste Sung Zanger die het leuk vindt om aan jeugd les te geven en die door middel van een opleidingstraject door wil groeien naar het zelfstandig lesgeven aan een jeugdgroep.

Geboden: vrijwilligersvergoeding voor het assisteren/ lesgeven, de vereniging verzorgt de opleiding (intern, maar ook bij ITF Nederland en/of andere instanties) en natuurlijk veel plezier.

Voor zelfstandig lesgeven is een zwarte band een voorwaarde, maar als assistent kun je al beginnen met de blauwe band.

Er zijn drie uren per week beschikbaar om te helpen:

Maandag 18-19 uur en donderdag 17.30-18.30 uur in Helpman

Woensdag 18-19 uur in Aduard

Je kunt zelf kiezen hoeveel uren je zou willen assisteren (van 1 tot 3 per week dus). Leden uit Aduard worden nadrukkelijk ook uitgenodigd voor het assisteren in Groningen en vice versa.

Als je dit leuk lijkt, stuur dan een email aan sabum Martijn (martijn.lindeboom@sungzang.nl) en boosabum Martin (martin.devries@sungzang.nl), dan vertellen zij meer over het traject, de opleiding en wat je kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.