Taekwon-Do School Sportclub in Beijum

      Geen reacties op Taekwon-Do School Sportclub in Beijum

logoOp 30 september 2015 gaat er een nieuwe locatie van Taekwon-Do school Sung Zang van start: de School Sportclub in Beijum! Sabum Martijn heeft daarvoor een groot aantal Taekwon-Do clinics op scholen in de wijk Beijum gegeven. Jeugd van 8 t/m 16 jaar is welkom om een gratis proefles te komen volgen bij Sung Zang in Beijum.

De School Sportclub is een samenvoeging van de Sung Zang woensdaggroep (tot voor kort in de Violenstraat) en dit nieuwe initiatief, dat vanuit de Rijksoverheid en Huis voor de Sport Groningen is opgezet. Lees er meer over op de School Sportclub-pagina.

De eerste training in Beijum (woensdag 30 september, van 17 tot 18 uur) wordt gegeven in de Sporthal Beijum (Amkemaheerd 193). Dit is een gewone les én een proefles voor nieuwe kinderen uit Beijum.

Daarna, vanaf 7 oktober, zijn de trainingen in de dojo (trainingszaal) van Sportcentrum Kardinge (Kardingerplein 1). Deelnemers en ouders gaat bij de hoofdingang naar binnen, de trainers vangen ze de eerste keer op en wijzen de weg.

Op 30 september gaan we allemaal gave oefeningen doen, hopelijk met een grote groep Beijumers er bij. Vanaf 7 oktober gaan we er stevig tegenaan in Kardinge. Jeugd van 8 t/m 16 jaar is welkom om een gratis proefles te komen volgen bij Sung Zang in Beijum.

Huis voor de Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.