Examen + zomerkamp

      Geen reacties op Examen + zomerkamp

Afgelopen maandag, 10 juni, deed een kleine afdeling van de junioren/ seniorengroep examen. Jasper voor groen, Leon en Arno voor blauw. Opvallend was dat er flink meer toeschouwers dan deelnemers waren dit keer. Maar niet getreurd, want het examen ging goed. De spanning was wel te merken, maar de tuls gingen over het algemeen strak, de kussentechnieken knalden, de stap sparring was goed verzorgd, de theorie bekend en de breektesten van Arno (naeryo door vier planken) en Leon (yop door (op eigen verzoek) alle planken die we hadden) waren bruut. Gigantische dreunen en nog precies uitgevoerd ook: uitstekend!

Alle drie heren zijn geslaagd voor hun volgende graad. Dat ziet er mooi uit, die nieuwe kleuren!

De dag voor het examen, zondag 9 juni, is de organisatie van het zomerkamp (Dagmar, boosabum Annika en sabum Martijn) afgereisd naar de Achterhoek, om de plek van het zomerkamp te verkennen.

Het Boshuis in ’t Woold bij Winterswijk is een prachtige locatie. Voor het huis (waar alle basisvoorzieningen zijn), is een groot grasveld, waar twee tipi’s (elk 5 meter doorsnede, geschikt voor 6 tot 9 slapers) opgesteld gaan worden. Ook is er een buitenoven, een plek voor een groot kampvuur, een trainingsveld en bossen en zandpaden te kust en te keur.

Op een terrasje in de buurt hebben de drie organisatoren het programma van het zomerkamp helemaal uitgedacht, inclusief een verrassingstraining, het enerverende spel dat we vorig jaar gespeeld hebben (met wat aanpassingen, zodat het nog gaver is), goede voorzieningen, af en toe wat vrije tijd om te genieten van de omgeving (en hopelijk het goede weer) en meer dan genoeg trainingen om je hart als Taekwon-Doïn aan op te halen.

Het zomerkamp 2013 wordt weer supergaaf, dat kan niet missen. 21 tot en met 23 juni gaan we los in ’t Woold!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.