Vier Sung Zangers in de United States of America

De grootste Taekwon-Do familie van Sung Zang is op een bijzondere reis geweest deze zomer. Martin, Erik, Arno en Rob (en de rest van de familie natuurlijk) hebben door het westen van de USA getrokken en vele prachtige plekken bezocht. Boosabum Erik had zelfs zijn dobok meegenomen om wat mooie plaatjes te schieten. Hieronder zijn verslag.

Op woensdag 25 juli stapten vier Taekwon-Doin moe van een korte nachtrust in een vliegtuig dat zou landen in Los Angeles. Met deze enorme stad als startpunt begint een drieweekse reis door het westen van Amerika.

Hier merkten we dat we de Amerikanen niets hoefden te leren over hoffelijkheid. We werden overal hartelijk begroet, en in het verkeer waren geen aso’s te bekennen.

’s Nachts verruilden we ons Nederlands dag- en nachtritme voor een Amerikaanse in 4 persoons hotelkamers. Overdag reden we met een enorme auto door de ongerepte woestijn, toeristenattracties en steden waar Nederland twee keer in past.

Via een aantal mooie National Parks belandden we in ons op één na laatste bestemming, Sequoia National Park. In dit park, vol met tot drieduizend jaar oude woudreuzen, zijn deze foto’s genomen.

Omdat Taekwon-Do een manier van leven is, nemen we hier ook op vakantie geen pauze van, vandaar dat de dobok mee ging in het vliegtuig. We waren daar niet de enige toeristen, en ook niet de enigen die foto’s maakten van die jongen in het wit en rood 🙂

We hebben een geweldige tijd gehad in Amerika, en hebben hierdoor de smaak van het reizen te pakken gekregen, wordt vervolgd…?

(Geen Sequoiabomen zijn beschadigd tijdens het nemen van deze foto’s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.