Evenementen en trainingen van ITF Nederland

Het nieuwe seizoen komt er aan, dat merk je aan alles. Ondanks dat Taekwon-Do school Sung Zang nog anderhalve week vakantie heeft (en daarna twee weken zomerrooster), beginnen de activiteiten en regelingen binnen te stromen, zoöok van de ITF Nederland, onze landelijke Taekwon-Do bond. Een seminar van een Poolse wereldkampioen (nu met korting), scheidsrechterscursussen en een open wedstrijdtraining.

1. 25 jarig bestaan ITF Nederland

Het eerste evenement gekoppeld aan de viering van het 25-jarig bestaan van ITF Nederland, is het seminar van Jaroslaw Suska. Dit seminar vindt plaats op 22 / 23 september en wordt georganiseerd door KISPORT Martial Academy onder leiding van Sabum Harry van Schaik, in samenwerking met I-Con ProMotions.

ITF – Nederland wil graag zijn leden een cadeau geven in het kader van het 25-jarig bestaan, daarom bieden zij alle leden van ITF – Nederland een korting aan op de kosten voor een full seminar of een 1-day seminar. Concreet, zullen de leden van ITF – Nederland in plaats van €75,= of €45,=, slechts €60,= of €35,= euro betalen. Restitutie van deze kosten gebeurt contant op de dag van het seminar zelf op vertoon van het ITF – Nederland paspoort.

Alle verdere informatie is te vinden op Suska.kisport.nl. Inschrijven is mogelijk via Kisportwinkel.nl.

2. Scheidsrechterscursussen

Voor alle junioren en senioren die scheidsrechter wil worden, en/of zwarte band wil halen zijn er landelijke scheidsrechterscursussen. Op 30 september en 14 oktober organiseert ITF-Nederland wederom respectievelijk de C- en D/B-scheidsrechterscursus. Om zwarte band te kunnen halen moet je niet alleen een D scheidsrechterslicentie hebben, je moet ook twee wedstrijden gescheidst hebben, vóór je danexamen mag doen. Dus begin er op tijd mee! Minimale deelnamevereisten: 4e gup (blauwe band) en 16 jaar oud.

Vraag de sabums om meer informatie.

3. open landelijke wedstrijdtraining

Op 16 september, in Barneveld (Begoniastraat 127). De training is gepland van 10.00 – 13.30 uur. Dit is een open wedstrijdtraining voor iedereen die wel een mee wil draaien met de toppers van het Nederlands Team. Nadere informatie (kosten, welke band je moet hebben e.d.) volgen later.

sabums Jantien en Martijn Lindeboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.