Zomerdag Stadspark

      1 reactie op Zomerdag Stadspark

De traditionele zomerdag in het Stadspark is weer geweest. Op zaterdag 14 juli hebben we het park onveilig gemaakt met een groepje van 13 fanatieke Taekwon-Doïn. Eerst werd er stevig getraind met een flinke ronde hardlopen (met dank aan Hedwig en Annika) en veel combinaties oefenen op de kussens. Na een korte pauze volgde een wat creatievere training waarin er in groepjes een Tul werd gelopen waarbij de blokken en aanvallen op elkaar werden toegepast. Dit leidde tot een aantal spectaculaire demonstraties!

De ochtend is afgesloten met een gezellige picknick. Er was veel lekkers gemaakt: wraps, sandwiches, taart, cupcakes, salades, enz. Met dank aan het meevallende weer hebben we er een zeer gezellige en geslaagde ochtend van weten te maken!

1 gedachte over “Zomerdag Stadspark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.