Gelukkig en sportief nieuw jaar!

      Geen reacties op Gelukkig en sportief nieuw jaar!

De beste wensen voor alle Sung Zangers, ouders en verzorgers en alle Taekwon-Doïn waar ook in Nederland en in de wereld! We gaan er een sportief, spannend, gezond en geweldig nieuw jaar van maken bij Taekwon-Do school Sung Zang. We hebben al allemaal plannen gemaakt voor het aankomende seizoen en we hebben er veel zin in.

Tussen kerst en oud en nieuw heeft het bestuur al een eerste actie uitgevoerd: we hebben alle matten (104 stuks) schoongemaakt, aan beide kanten! Dat was een flinke klus, maar het is toch binnen het uur gelukt, zodat we ook nog wat hebben kunnen trainen. Tijdens de nieuwjaarstraining op 8 januari kunnen we dus (na de training buiten) op frisse matten onze oefeningen doen.

Geniet nog even van de rest van de kerstvakantie (er is geen training in de Sweelincklaan tijdens de vakantie, er is wel vrije training op zaterdag 6 januari in de dojo van sportcentrum Kardinge) en dan zien we jullie graag op de nieuwjaarstraining van maandag 8 januari (18.30 beginnen we met alle groepen en we gaan dus buiten trainen!), de donderdagtraining van 11 januari en/of de nieuwjaarsborrel op 12 januari (voor junioren (met toestemming van de ouders) en senioren).

Bestuur Sung Zang
voorzitter: boosabum Steven
secretaris: boosabum Bob
penningmeester: boosabum Jeffrey
algemeen bestuursleden: boosabums Sandra en Jasper en sahyun Martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.