Sung Zang op de Landelijke Technische Cursus

Op zondag 17 februari trok een mooie delegatie van Sung Zang naar Utrecht voor de Landelijke Technische Cursus, verzorgd door de Commissie Techniek en Opleiding van ITF Nederland. Sabum Martijn gaf les aan de eerste danhouders, boosabums Martin, Leon, Sandra en roodzwarte banders Liam, Bob en Jasper deden mee aan de training. De hoogste tul van elke graduatie werden behandeld, na de pauze gaf boosabum Kevin Jansen instructie over procedures en uitvoering van breektesten op wedstrijden en examens en tijdens de laatste drie kwartier kwamen de onderdelen stapsparring en zelfverdediging aan de orde. Een lange dag (vooral met de reis meegerekend) maar erg interessant, gezellig en leerzaam!

De samenwerking tussen de CTO (sabums Martijn en Jack) en sabums Ron en Wouter en boosabum Kevin (voor breken), die de CTO kwamen versterken, was uitstekend!

Veel meer foto’s kun je vinden op de site van Marco van den Bosch!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.