Gasttraining Krav Maga

      Geen reacties op Gasttraining Krav Maga

Maandag 10 december is er voor de junioren/seniorengroep van Taekwon-Do school Sung Zang een speciale training. Krav Maga trainer Fred Wekema van Commando Krav Maga zal dan een gasttraining verzorgen. Krav Maga wordt vaak het meest realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld genoemd.

In deze Israëlische krijgskunst leren beoefenaars hoe zij elke aanvaller kunnen verslaan, ongeacht zijn grootte, trainingsachtergrond of mate van ervaring. De zelfverdedigingstechnieken van Krav Maga zijn er op gericht om je leven te redden in gevechtssituaties.

Commando Krav Maga in de praktijk is: iemand van zijn wapen ontdoen, verdedigen tegen een mesaanval, ontsnappen uit een verwurging, grondgevechten, controle, snelle en meedogenloze aanvalsscenario’s, omgaan met drukpunten op het lichaam, agressieve hoofdklemmen, met elkaar in de clinch gaan, verrassingsaanvallen, ontsnappen uit brute straatovervallen, omgaan met geïmproviseerde wapens, overlevingstechnieken bij criminaliteit en terrorisme, worstel- en vechttechnieken, commandotraining en nog veel meer. Voor meer informatie kijk hier: ckmroden.nl

Op 7 december verzorgen Sabum Jantien en Dagmar in ruil voor deze training een les Taekwon-Do bij Commando Krav Maga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.