30 enthousiaste Taekwon-Doin in de dop

      2 reacties op 30 enthousiaste Taekwon-Doin in de dop

Vandaag, 29 augustus 2012, hebben sabums Jantien en Martijn Lindeboom twee Taekwon-Do lessen gegeven tijdens de Spelweek Helpman. De trainingen vonden plaats in de gymzaal aan de Groenesteinlaan, toevallig de oude locatie van Taekwon-Do school Sung Zang. Een terugkeer op het oude honk dus en er waren ook meerdere bekenden, zowel deelnemers als ouders. Helpman liet zich van zijn beste kant zien: gezellig, saamhorig en enthousiast!

Sung Zang was uitgenodigd door Emily, die in de organisatie van de Spelweek zit en alles was uitstekend geregeld. Beide groepen deden fanatiek mee en al snel werd duidelijk dat de deelnemers veel talent hebben. De schoppen en stoten werden in een mum van tijd hard en flitsend uitgevoerd.

In totaal deden zo’n dertig kinderen tussen de 7 en 13 mee aan de twee trainingen. De sabums waren erg tevreden over de energie en de leuke reacties.

Hopelijk tot op de training! Kijk HIER voor de tijden van het zomerrooster (3-13 september) en HIER voor het normale lesrooster, dat op 17 september weer van start gaat.

2 gedachten over “30 enthousiaste Taekwon-Doin in de dop

  1. Bert Jobing

    Wat een prachtig positief verhaal hebben jullie hier van gemaakt.
    De kinderen en hun ouders waren ook reuze enthousiast.
    Wij zullen dit zeker promoten, hopelijk met veel nieuwe leden.
    Met vriendelijke groet,
    Bert Jobing ,voorzitter van de BSV HELPMAN-OOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.