Seminar Europees- en Wereldkampioen tul Jaroslaw Suska in Utrecht

Taekwon-Do school Kisport (de school van Sabum Harry van Schaik die een gastles bij Sung Zang heeft verzorgd) organiseert een bijzonder tweedaags seminar. Op 22 en 23 september komt de Poolse Tul-specialist Jaroslaw Suska (VIe dan) naar Nederland. Hij is uitgenodigd bij Kisport en komt gedurende deze twee dagen les geven in Utrecht. Het seminar is voor iedereen: jong of oud van witte band tot Master. De sabums van Sung Zang zijn er sowieso bij en we willen alle Sung Zangers (en andere geïnteresseerden) van harte uitnodigen om ook mee te doen.

Suska is één van de bekendste wedstrijdsporters in ITF Taekwon-Do, met vijf Wereldtitels en zelfs negentien Europese! Bekijk hier een filmpje van deze sabum die Choong Moo tul (de negende, de tul die je moet laten zien op je eerste dan examen).

http://www.youtube.com/watch?v=HxbB2Wiv2R0

Er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan vast (75 euro voor 2 dagen, 45 voor 1 dag). Denk ook aan reis- en verblijfskosten. Je kan ook als toeschouwer aanwezig zijn, dit kost 5 euro per dag. Kijk hieronder naar een impressie van een eerder seminar dat Suska gaf (de beeldkwaliteit is niet super, maar je krijgt een mooie indruk van de kunde van de sabum).

http://www.youtube.com/watch?v=-O_goipntFg

Kijk voor meer informatie op de site van Kisport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.