De woensdaggroep groeit mooi!

      Geen reacties op De woensdaggroep groeit mooi!

Taekwon-Do school Sung Zang heeft sinds 2011 een derde jeugdgroep op woensdag. Deze groep traint in de Sionskerk in de Korrewegwijk (Korreweg 198) van 16 tot 17 uur. Inmiddels groeit de groep stevig, van vier die-hards in januari tot veertien nu. Allemaal bikkels, die elke les weer heel veel leren over de grondbeginselen van Taekwon-Do (hoffelijkheid, integriteit, doorzettingsvermogen,  zelfbeheersing en onoverwinnelijkheid van geest) en de gave en spectaculaire technieken die bij deze Koreaanse zelfverdedigingskunst horen.

De groep wordt geleid door sabum Martijn Lindeboom (5e dan ITF Taekwon-Do en Internationaal Instructeur) en boosabum Frederik, die zijn assistententaak uitstekend oppakt. Het is nu nog een beginnersgroep, dus er wordt veel aandacht aan de basistechnieken (schoppen, stoten, standen, patronen) besteed, maar er worden ook veel Taekwon-Do spelletjes gedaan en intensief getraind op de schopkussens. Leuk en leerzaam dus!

Er is volop ruimte om door te groeien in deze groep, dus ben je (of ken je iemand) tussen de 8 en 14 jaar en lijkt Taekwon-Do je een gave sport, kom dan eens kijken en/of meedoen. De eerste twee lessen zijn gratis, om te zien of je het echt wat vindt. Daarna kun je lid worden van Taekwon-Do vereniging Sung Zang.Dan mag je ook op de maandag en donderdag komen trainen in de andere locatie (Sweelincklaan 2, Helpman, Groningen Zuid).

Zie HIER voor meer infomatie over prijzen e.d. en HIER voor informatie over kortingen en instellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.