Nu ook Ilbo Matsogi op film vastgelegd!

Zoals beloofd staan nu ook de één stap sparringen (1 t/m 6) op het Sung Zang YouTube kanaal. Net op tijd voor de examens van de junioren/senioren van 12 december aanstaande. Een bijzondere gelegenheid (zoals elke keer), want volgende week zullen we hopelijk de eerste rode banders bij Sung Zang verwelkomen!

De Ilbo Matsogi worden door sabums Jantien en Martijn Lindeboom uitgevoerd. Ze zijn om en om aanvaller en verdediger. De één stap sparringsoefeningen draaien om het principe van Il Kyok Pilsung, one blow victory, overwinnen in één klap. Elke techniek dient dan ook uitgevoerd te worden naar een vitaal deel.

Zie alle matsogi van de school op het Sung Zang YouTube kanaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.