Open Noord-West Veluwe toernooi

Taekwon-Do school Martowirono, onder leiding van sabums Claudia en Raymond, organiseert al vele jaren het Open Noord-West Veluwe toernooi. Sung Zang heeft voor corona vaak meegedaan, maar dit keer waren we alleen met drie scheidsrechters (boosabums Steven, Jasper en Jeffrey) en een groepje kijkers aanwezig (Beau, Isis, Jikke, Nore, Margarida en sahyun Martijn).

De boosabums hebben de hele dag gescheidsrechterd, van 9.30 tot 19.30 uur, op de onderdelen tul, sparren en breken. Een enorm lange, intensieve en leerzame dag dus! Goed gedaan mannen!

De kijkers werden door sahyun Martijn bijgepraat over de regels, de wedstrijdonderdelen, alle verschillende pakken en banden en hoe je mee kunt doen aan wedstrijden. We gaan binnenkort bekijken of we de wedstrijdgroep weer op kunnen starten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.