Geslaagd examen bij Sung Zang

      Geen reacties op Geslaagd examen bij Sung Zang

Op donderdag 23 februari deden 13 leden van Taekwon-Do school Sung Zang examen: voor wit-geel tot en met rood-zwart. Twee kandidaten deden examen tijdens de jeugdles. De normale les werd gegeven door boosabums Liam, Jeffrey, Nore en – nieuwe aanwinst! – Jonathan, terwijl sahyun Martijn het examen afnam. De andere elf Sung Zangers lieten hun technieken, saju’s, tul, stapsparring en breektesten zien ná de junioren/seniorentraining. Er werd hard gewerkt, er waren mooie schoppen, standen en technieken te zien en de planken knalden doormidden. Het resultaat was: 13 nieuwe slips en banden!

wit-geel: Saskia, Maartje, Lucie
geel: Julius
geel-groen: Fatih, Jikke, Aloïse
groen: Fieke, Sophie, Ezra
groen-blauw: Jonathan, Kiki
rood-zwart: Niven

Voor de zomervakantie is er een volgend examen, dus we gaan weer lekker doortrainen na de voorjaarsvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.