Een geweldig 2023!

      Geen reacties op Een geweldig 2023!

We hopen dat jullie allemaal fijne feestdagen en een spetterend Oud-en-Nieuw hebben gehad! De beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het een sportief, interessant, gezond, veilig, fantastisch en liefdevol jaar mag worden.

Goed voornemen: kom zoveel trainen als je kunt, dan voel je je fit en sterk, gezond en zelfverzekerd! En met meer mensen in de zaal is het trainen ook nóg leuker!

We zien alle Sung Zang leden graag op de traditionele Nieuwjaarstraining: maandag 9 januari van 19 tot 20 uur! Doe thermo-ondergoed, een trainingsbroek, tshirt en trui aan onder je dobok (of doe twee pakken over elkaar aan, net als de sahyun) en neem sportschoenen mee, want we gaan buiten trainen! Weer of geen weer, we gaan de frisse lucht in, alleen bij extreme gladheid blijven we binnen. Elk jaar is dit weer een leuke ervaring, dus zorg dat je er bij bent, ook als je normaal niet op maandag traint.

En als we weer binnen zijn, is er wat te drinken en te eten. Ouders en verzorgers zijn dan ook van harte welkom!

Tot in de dojang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.