Winterexamens voor wit-geel en gele band

Op donderdag 15 december hebben zeventien leden van Taekwon-Do school Sung Zang examen gedaan voor wit-gele en gele band, dertien jeugdleden en vier senioren. In februari 2023 is het examen voor andere leden die daar aan toe zijn.

Bij de jeugd was er veel publiek aanwezig, wat zorgde voor een leuke sfeer, ook al was de spanning bij de kandidaten duidelijk te voelen. Met hulp van boosabums Jeffrey en Nore en met sahyun Martijn als examinator werden er mooie technieken gedemonstreerd en wist iedereen haar of zijn saju’s en tul op correcte wijze te laten zien.

Alle kandidaten kregen een tip en een compliment van sahyun Martijn, voor hij de nieuwe slip of band uitdeelde. Iedereen was geslaagd!

Na de junioren/seniorentraining was het de beurt aan vier senioren om examen te doen. Zij deden het uitstekend en konden ook hun nieuwe graad in ontvangst nemen. Dank aan boosabum Francien voor de assistentie bij de stap sparring.

Zeventien geslaagden dus: veertien voor wit-gele en drie voor gele band. Gefeliciteerd Marla, Isis, Isaac, Teis, Jeroen, John, Melle, Jamie, David, Merel, Quinten, Imme, Bent, Beau, Hugo, Fem en Ronan!

Er is nog training op maandag 19 december (jeugd, junioren en senioren: 19 tot 20.30 uur) en donderdag 22 december (junioren en senioren: 19 tot 20 uur, geen jeugdles in verband met kerstactiviteiten op school). Daarna is het kerstvakantie!

Geniet van de feestdagen en alvast een veilig, gezellig, gezond en sportief 2023 gewenst!

De eerste training is weer op 9 januari, onze traditionele Nieuwjaarstraining, dus zorg dat je daar bij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.