Sung Zang Clubdag!

      Geen reacties op Sung Zang Clubdag!

Op 15 juli trokken zo’n twintig Sung Zangers naar het Zilvermeer bij Kardinge in Groningen voor de jaarlijkse zomerse Clubdag. Boosabums Sandra, Jasper en Jeffrey hadden een uitgebreid spelprogramma voorbereid, compleet met Taekwon-Do filosofie, competitie (tussen groepen en individueel) en samenwerkingselementen. Jeugd, junioren en senioren, van witte band tot en met zevende dan, iedereen deed haar of zijn best!

Na de intensieve warming-up, stonden er zes spellen op het programma. Allereerst moest er een puzzel opgegraven worden uit het zand van het Zilvermeer. Daarna moest de puzzel gelegd en de opdracht op de achterkant uitgevoerd worden: Chon-Ji tul zo goed, strak en krachtig mogelijk uitvoeren. Nog een hele uitdaging omdat twee van de leden van het team dat als eerste klaar was, nog nooit Chon-Ji gedaan hadden. Maar met hulp van de anderen, lukte het toch! De eerste punten werden verdeeld.

Voor elk volgend spel was er een nieuwe samenstelling, soms streden hele teams tegen elkaar (zoals met het suppen naar de andere kant van het meer), soms tweetallen tegen andere duo’s, soms helemaal individueel (zoals met het sparringstikkertje). Water was een centraal thema en voor de gelegenheid was het Zilvermeer omgedoopt tot Chon-Ji Lake. De letters van de eerste tul moesten ook uitgebeeld worden als een van de laatste opdrachten.

Het was een leuke, vermoeiende en inspirerende middag, met goede samenwerking en frisse rivaliteit. Kersverse gele bander Quinten bleek uiteindelijk de meeste punten in de wacht gesleept te hebben en werd tot Kampioen uitgeroepen!

Na het afgroeten begeleidde sahyun Martijn iedereen naar zijn huis aan de andere kant van de Kardinger bult, waar boosabum Francien al bezig was met het uitstallen van een geweldig Sung Zang diner (bereid door boosabum Sandra: geweldig en heerlijk!). Ondanks een stevige bui was ook het diner erg geslaagd en gezellig. Dank allemaal voor jullie bijdrage, aanwezigheid en de gezelligheid!

Op 4 september gaat het nieuwe Taekwon-Do seizoen van start, maar voor nu: fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.