Nieuwe bestuursleden Sung Zang

      1 reactie op Nieuwe bestuursleden Sung Zang

Bestuur nieuw 3 (vierkant)Binnenkort gaan we helaas (we hopen slechts voor even) afscheid nemen van Dagmar als bestuurslid van Sung Zang. Zij verkiest de wijde wereld boven Groningen – samen met haar vriend gaat ze op wereldreis. Dit was de reden voor het bestuur van Sung Zang om op zoek te gaan naar nieuwe bestuursleden. Hiervoor hebben Benny, Francien en Hedwig zich enthousiast aangemeld.

Hieronder een kort voorstelrondje:

Benny
Ik ben Benny, 22 jaar en kom uit Aduard. Sinds begin 2014 ben ik lid van Sungzang. Ik werd meteen gegrepen door Taekwon-Do en wil nu graag wat meer doen voor de club, vandaar dat ik vanaf nu aanspreekbaar ben als bestuurslid. Naast dat ik aan Taekwon-Do doe studeer ik Informatica en speel ik drum en basgitaar.
Ik train voornamelijk in voornamelijk in Aduard maar ik volg ook regelmatig training in Groningen (Helpman) op maandag.

Francien
Alweer lid sinds 2011 wil ik, nu mijn coschappen klaar zijn, me meer inzetten voor de club als nieuw bestuurslid. Ik zal me onder andere bezig houden met de ledenadministratie, materiaal beheer en natuurlijk het zomerkamp.

Hedwig
In 2007, toen Sungzang werd opgericht, ben ik begonnen met de introductiecursus ‘Dit is Taekwon-Do’. Direct gegrepen door het Taekwon-Do virus, besteed ik sindsdien vele uren per week aan trainen en aan het assisteren of lesgeven bij de jeugdtrainingen. En nu dus in het bestuur. Dit jaar zal ik me onder andere bezighouden met de Sung Zang clubdag en het zomerkamp. Voor vragen of ideeën hierover: ik hoor het graag!

Daarnaast blijven sabums Martijn en Jantien ook bestuurslid.

Bestuur nieuw 4 (rechthoek)

1 gedachte over “Nieuwe bestuursleden Sung Zang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.