Woensdagjeugd verhuist naar Violenstraat

1Na de herfstvakantie, dus vanaf 22 oktober 2014, traint de woensdag jeugdgroep in een nieuwe zaal en op een nieuwe tijd.

De Sionskerk wordt vanaf dat moment niet meer door de gemeente verhuurd, vandaar dat we moeten verhuizen. We gaan naar een helemaal nieuwe zaal (net gebouwd) aan de Violenstraat 4. Het is meer richting het centrum van de stad, aan een zijstraat van de Nieuwe Ebbingestraat.

Daarnaast gaan we vanaf dan een uur later trainen, dus van 17 tot 18 uur. Dit doen we omdat blijkt dat wat eerder een voordeel was: op de basisschool is de woensdagmiddag vrij, nu een nadeel wordt: leden worden ouder en gaan naar de middelbare school, waar ook op de woensdagmiddag lesgegeven wordt. Om iedereen in de gelegenheid te houden om te blijven trainen, gaan we naar een uur later.

Om deze overgang zo makkelijk mogelijk te maken, gaan we de eerste training na de herfstvakantie samen vanaf de Sionskerk naar de Violenstraat (om 16.15 uur verzamelen bij de Sionskerk). Dan weet iedereen precies waar het is en hoe ze er moeten komen.

Vervolgens, een week later op 29 oktober, geeft de groep voor ouders, vrienden, kennissen en geïnteresseerden een demonstratie en wordt het proefexamen afgenomen. Daarmee is de nieuwe zaal dan officieel ingewijd.

Vanaf de week erna is iedereen (van 8 tot 15 jaar) welkom om mee te trainen in de nieuwe locatie. Dus ben je geïnteresseerd in Taekwon-Do, kom dan eens een kijkje nemen tijdens één van onze lessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.