Fysiotherapeut Debby Erenstein

      Geen reacties op Fysiotherapeut Debby Erenstein

foto DebbyEven voorstellen: Dit is Debby Erenstein. Ze is fysiotherapeut. En ze heeft lang Taekwon-Do gedaan, onder andere bij Sung Zang. Vandaar dat wij aan haar dachten toen er een vraag kwam om eens wat meer te leren over hoe je kunt voorkomen dat er pijntjes ontstaan of, als je een blessure hebt, hoe je daar het snelst weer vanaf bent. Debby heeft een zeer interessante les verzorgd waarin iedereen aan den lijve kon ervaren hoe je vooral NIET moet schoppen of stoten en ook wat je dan WEL moet doen. Er werden duidelijke tips gegeven hoe je kan zorgen dat je je gewrichten zo min mogelijk belast tijdens de Taekwon-Do trainingen. Er was gelegenheid voor iedereen om vragen te stellen die voor hem of haar persoonlijk van belang waren. Een zeer leuke en leerzame les!

Omdat deze les zo goed bevallen is hebben wij inmiddels met Debby een volgende les af gesproken. Op donderdag 27 maart komt zij weer. Dan gaan we aan de slag met spierversterkende oefeningen en met rekken.

Daarnaast wordt Debby onze eigen clubfysiotherapeut!! De precieze invulling daarvan moeten we nog uitwerken, maar ze zal zeker vaker aanwezig zijn om tips en adviezen te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.