Open West Veluwe Toernooi 18 mei

 Op 18 mei zijn we met een kleine delegatie van de wedstrijdgroep afgereisd naar Elburg voor het Open West Veluwe Toernooi. Annika deed mee met Tuls (en was een deel van de dag scheidsrechter), Francien deed ook mee aan Tuls en Romy kwam uit op de onderdelen Tuls en Sparring.

De drie dames hebben allemaal laten zien wat er op dit moment inzit. Geen vreemde fouten of missers gemaakt. Het geeft een mooi beeld van de punten waarmee we verder kunnen werken voor de Holland Cup van komend weekend en voor de Battle of Utrecht 29 september.

Annika liep haar Tuls goed, ze had echter geduchte tegenstand en eindigde met de derde prijs. Francien kon helaas niet veel verschillende Tuls laten zien, omdat steeds Chon-Ji als verplichte Tul werd gevraagd. Toch heeft ze zich goed gepresenteerd en een mooie tweede prijs binnengehaald. Romy had een grote poule met de Tuls en greep net naast de prijzen, een 4e plek.

Met sparring heeft ze gevochten als een tijger, haar eerste partij met ruime winst binnen gehaald. Haar tweede tegenstandster was net een maatje te groot op technisch vlak en deze verloor Romy. Toch een tweede plek.

Op naar het volgende toernooi op 2 juni in Pijnacker met Francien en Romy! Een leuke dag, al met al, met ook later op de dag wat mooie partijen Taekwon-Do! De mate van contact werd goed in de gaten gehouden door organisatie, scheidsrechters en coaches, waardoor er dit jaar een prettige sfeer hing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.