Activiteiten tijdens Nationale Sportweek

      Geen reacties op Activiteiten tijdens Nationale Sportweek

Van 16 september tot en met 25 september is het Nationale Sportweek. In heel Nederland kan iedereen kennismaken met nieuwe sporten. In Groningen doen tientallen sportverenigingen mee, waaronder dus Taekwon-Do school Sung Zang. We bieden open lessen aan, aan iedereen die kennis wil maken met onze gave Koreaanse zelfverdedigingskunst op maandag 19 en donderdag 22 september.

Er zijn veel verschillende manieren om mee te doen. Natuurlijk via de website van gemeente Groningen, waar je door kunt klikken naar het aanmeldformulier Jeugd of Volwassenen (daar vul je dan je gegevens in + dat je bij Sung Zang mee wilt doen. Let op: de verenigingen staan niet op alfabetische volgorde). Daarnaast kun je ook twee gratis proeflessen aanvragen via het formulier hiernaast (al dan niet in de Nationale Sportweek).

Voor de leden organiseren we op de maandag en donderdag op hetzelfde moment twee speciale trainingen, namelijk een Ouder-Kindles op maandag en een Bring-a-Friendles op donderdag.

De Ouder-Kindles is op maandag 19 september van 19 tot 20 uur. Op die dag trainen jeugd, junioren en senioren al samen, dus het is een ideale gelegenheid voor jeugd en junioren om hun ouder(s) mee te nemen en voor senioren om kinderen kennis te laten maken met Taekwon-Do. Broers en zussen zijn ook welkom. Wie weet zijn er ouders of kinderen die zo enthousiast worden dat ze lid willen worden!

Op donderdag 22 september doen we een Bring-a-Friend training. Neem een vriendin/ vriend/ kennis/ familielid/ buur mee naar de training (jeugd van 18 tot 19 uur, junioren/ senioren van 19 tot 20 uur).

Al met al wordt het een erg drukke week voor Sung Zang, want naast deze open lessen geven we ook nog workshops op de Dom Helder Camara-school en bij de Groningse Schoolvereniging.

Zeg het voort: kom Taekwon-Do trainen bij Sung Zang in de gymzaal aan de Sweelincklaan 2 in Helpman, Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.