Kennismaken met Taekwon-Do dit najaar

      Geen reacties op Kennismaken met Taekwon-Do dit najaar

Taekwon-Do school Sung Zang doet in het najaar mee aan twee sportpromotieprogramma’s van gemeente Groningen en NOC*NSF! Allereerst is er de Nationale Sportweek (17 t/m 26 september), waar we twee open trainingen aanbieden (voor zowel jeugd als junioren/senioren). In oktober/ november organiseren we ook een set van vier trainingen in het kader van de Sporthopper.

Nationale Sportweek

Op maandag 20 en donderdag 23 september staan onze trainingen in het teken van de Nationale Sportweek, georganiseerd door NOC*NSF in samenwerking met gemeente Groningen. Geïnteresseerden kunnen zich via de Sung Zang pagina op de gemeentelijke website Sport050 inschrijven. Volg de link en scroll naar beneden. Klik daar weer op de link (of klik hier) en selecteer de activiteit: Sung Zang en vul alle velden in. Zodra je ingeschreven bent, hoef je alleen nog maar naar Sweelincklaan 2 te komen op het juiste tijdstip en mee te doen!

Naast de open trainingen in Helpman, geven we ook op verschillende scholen Taekwon-Do clinics én er komt waarschijnlijk een filmploeg langs tijdens de training.

Sport- en Cultuurhopper

De Sporthopper is een project van gemeente Groningen, waar sport- en cultuurinstellingen hun lessen en trainingen laagdrempelig openstellen voor publiek. Dus wil je als jongere – maar sinds vorig jaar ook als volwassene – in vier lessen kennismaken met Taekwon-Do, dan kan dat voor vijf euro! Deze lessen worden gegeven in Helpman.

Inschrijven gaat via de Sporthopper website. Als je de link volgt, land je direct op de pagina met Taekwondo cursussen. Er worden veel verschillende cursussen aangeboden door verschillende scholen en stijlen. Zoek even op “Sung Zang” dan krijg je twee mogelijkheden: de jeugd- en de junioren/senioren-variant.

Je kunt je direct inschrijven voor de Sporthopper Taekwon-Do lessen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, geven we de trainingen op 28 oktober, 4, 11 en 18 november tijdens de normale lesuren (jeugd: 18-19 uur, junioren/senioren: 19-20 uur).

Proeflessen

Naast de Nationale Sportweek en de Sporthopper is er ook altijd de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen, zowel in Helpman als in Aduard. Vul daarvoor het formulier rechts op onze website in.

Leden Sung Zang

Sung Zangers: onze vereniging heeft altijd – maar zeker na corona – nieuwe leden nodig en jullie kunnen daar bij helpen. Als je mensen weet die Taekwon-Do willen uitproberen, wijs ze dan op deze mogelijkheden! Voor alle leeftijden zijn er

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.