Nieuw seizoen start op 2 september!

      Geen reacties op Nieuw seizoen start op 2 september!

Het nieuwe Taekwon-Do seizoen begint dit jaar in september. Zoals iedereen gemerkt heeft gaat alles dit jaar flink anders dan normaal, dus we hebben wat aanpassingen in onze aanpak en het rooster doorgevoerd.

In plaats van vijf trainingen per week, gaan we er drie per week aanbieden, op maandag, woensdag en donderdag. We kunnen pas per 1 september in de verschillende dojang (trainingszalen), dus het aangepaste rooster ziet er zo uit:

  • Woensdag in Aduard: 19 tot 20.30 uur junioren/seniorentraining in De Meeden (vanaf 2 september);
  • Donderdag in Groningen: 18 tot 19 uur jeugdtraining en 19 tot 20 uur junioren/seniorentraining in Sweelincklaan 2 (vanaf 3 september);
  • Maandag in Groningen: 18 tot 19 uur jeugdtraining en 19 tot 20.30 uur junioren/seniorentraining in Sweelincklaan 2  (vanaf 7 september).

Er zijn dus nog steeds twee jeugdtrainingen (maandag en donderdag), maar die op maandag is gecombineerd met de junioren/seniorentraining. De jeugd traint dan van 19 tot 20 uur.

Net als altijd zijn alle Sung Zang leden van harte welkom in alle lessen en locaties, dus doe er je voordeel mee! Ook zijn altijd mensen welkom om een proefles te volgen. Neem dan even contact op met sahyun Martijn.

De coronatijd is nog niet voorbij, dus we houden de ontwikkelingen in de gaten en passen ons daaraan aan.

Voor, tijdens en na de trainingen gelden de volgende regels/ afspraken: thuis omkleden, afstand houden buiten de training, handenwassen voor en na de training. Tijdens training hoeven we geen afstand te houden, maar we zijn wel voorzichtig (b.v. door geen kussens te delen, niet te stoten, niet langdurig dicht bij elkaar zijn).

Tot in de dojang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.