Update: Sung Zang buitentrainingen

We gaan weer beginnen! Donderdag 14 mei trainen we voor het eerst buiten, met jeugd, junioren én senioren. Daarbij houden we ons natuurlijk aan alle voorschriften en reglementen.

Zoals jullie ongetwijfeld op het nieuws hebben gehoord, zijn de regels rondom corona versoepeld voor buiten sporten. Op donderdag 14 mei vindt de eerste buitentraining van Taekwon-Do school Sung Zang plaats. De groepsindeling is iets anders dan normaal: de jeugdgroep is voor kinderen t/m 12 jaar, omdat voor hen contact toegestaan is. Iedereen die ouder dan 12 is, kan meedoen in de jeugd/junioren/seniorengroep, want die moeten minstens 1,5 meter afstand houden.

De trainingen (beginnend op donderdag 14 mei):

18.00-19.00 uur: jeugd t/m 12 jaar
19.00-19.15 uur: korte pauze om vertrek/ophalen door ouders en aankomst tweede groep van elkaar gescheiden te houden
19.15-20.15 uur: jeugd vanaf 13, junioren en senioren (omdat die op 1,5 meter afstand moeten blijven)  

Voorlopig trainen we één keer in de week in Helpman Groningen. De Aduardse leden worden nadrukkelijk uitgenodigd om in Helpman mee te doen. In mei starten we met 1x in de week, daarna misschien vaker.

De foto’s zijn van een proefles die Sahyun Martijn afgelopen vrijdag gaf aan kinderen uit zijn buurt. Dat was leuk en goed om uit te proberen hoe trainen op 1,5 meter afstand gaat (met de oudere kinderen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.