Z-ITS Eindtraining

      Geen reacties op Z-ITS Eindtraining

Onze (boo)sabums Martijn, Martin en Sandra hebben bij de landelijke bond ITF Nederland de opleiding Zelfstandig ITF Taekwon-Do Sportleider (Z-ITS) gevolgd dit jaar. De opleiding bestond uit drie intensieve trainingsweekenden onder leiding van ITS opleiders sabum Patrick den Hoed en sabum Martijn van der Velde. Daarnaast moest een uitgebreid portfolio uitgewerkt worden en een eindtraining gegeven worden. Op 5 oktober was die Z-ITS Eindtraining in de dojo van Sportcentrum Kardinge in Groningen. ITS beoordelaar sabum Martin Verberk.

Elk van de kandidaten gaf een training van drie kwartier, dus het was een intensieve middag. Een grote groep Sung Zangers deed mee met de training, waaronder Anna, die ook foto’s heeft gemaakt (dank!). Hieronder een impressie van de middag.

Na de trainingen nam sabum Martin de portfolio’s en de gegeven trainingen met de kandidaten door. Vervolgens kwam het verlossende woord: alle drie geslaagd voor de Z-ITS opleiding! Daarmee is de weg vrij voor het 7e dan examen van sabum Martijn (20 oktober) en het 4e dan examen van boosabum Martin begin 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.